Modele unghii
     Modele unghii 2012
     Unghii gel
     Modele unghii cu gel
     Unghii acril
     Poze unghii acril
     Forma unghiilor false
     Poze unghii
     Modele unghii mireasa
     Unghii stiletto
     Unghii french
     Unghii naturale
     Unghii airbrush
     Modele unghii cu cristale
     Pedichiura
     Ingrijirea unghiilor
     Cum sa alegi un salon
     Video
     Arhive
 

  
 
 
Poze unghii 2013
 
Unghii naturale 2013
 
Unghii de catifea
 
Dublu french
 
Stiletto
 
Pedichiura
 

 

     Nail art sau arta unghiilor


  Nail art sau arta unghiilor este o activitate creativa care presupune realizarea unor design-uri pentru unghii. Pana acum cativa ani modelele se realizau exclusiv manual iar accesoriile folosite erau improvitatii provenite din alte domenii. Astazi, o adevarata industrie a inflorit in jurul acestui domeniu iar arta unghiilor a devenit mult mai accesibila odata cu aparitia kit-urilor care au facut ca activitatea creativa manuala sa fie partial inlocuita. Aici amintim de kit-uri precum : stamping nail art ( acele stante sau stampile cu modele predefinite ), airbrush, velvet nails ( unghii de catifea ), caviar nails, fimo, piercing etc. Si in cazul accesoriilor, lucrurile s-au simplificat foarte mult, ele putand fi cumparate in cutiute, gata facute, intr-o multitudine de forme si culori, de la pietre si cristale si pana la diferite materiale textile. Dezavantajul este ca majoritatea provin din tari asiatice unde pretul scazut primeaza iar calitatea lasa de multe ori de dorit.
  Cu toata aceasta avalansa de produse si cu toate ca producatorii folosesc de multe ori sloganuri de genul " usor de facut acasa ", trebuie sa stim ca arta unghiilor nu este deloc usoara si fiecare tehnica necesita multa practica si timp pana sa ajungem la rezultate bune. Cu siguranta ca si satisfactia va fi mult mai mare atunci cand vom avea o manichiura deosebita realizata acasa, in care am pus propriile idei si conceptii si care va reflecta personalitatea si stilul propriu.. Principiile de baza de care trebuie sa tinem cont sunt echilibrul cromatic si finetea detaliilor.

  Scoala franceza de nail art este in prezent cea mai buna din lume, in special pentru lucrul pe unghiile naturale, o scoala de la care avem multe de invatat si in care perfectiunea este cuvantul de ordine.

  Nota : pentru cei care copiati in nestire articolele si materialele foto de pe site pentru a le republica ca materiale proprii, vreau sa va anunt ca am introdus o greseala intentionata pe care logic ca nu veti fi in stare sa o corectati si tot logic va veti face de treaba aia folosita la fabricarea ciocolatei. Din cauza voastra termitelor, mi-e lehamite sa mai public ceva aici sau oriunde in mediul online iar vizitatorii sunt privati de vizualizarea unor imagini clare, fara acele inscrisuri pentru protectie. 


 
 


 

 
 

 

 

 
 
 

 

 
Copyright unghii-4u.ro

 

joomla site stats